Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden; Leveringsvoorwaarden

Algemeen
Door bij Wooden-Gifts een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van Wooden-Gifts akkoord gaat. Wooden-Gifts heeft het recht haar leverings en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u Wooden-Gifts hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen. Eventuele onjuistheden van door Wooden-Gifts aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Wooden-Gifts worden gemeld, alsmede eventuele wijzigingen of onjuistheden van uw gegevens die u aan Wooden-Gifts heeft verstrekt.

De prijs
Prijswijzingen kunnen voorkomen.
Voor de gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bijdrage bezorgkosten
Indien er niet vermeld staat bij het artikel dat de verzendkosten inbegrepen zijn, betaald u voor het bezorgen van uw bestelling een bijdrage afhankelijk van artikelsoort en –gewicht conform de tarieven van TNT-post.
Artikelen zijn alleen op afspraak bij ons op te halen.

U krijgt altijd bericht.
Alle goederen welke speciaal voor u op naam worden gemaakt hebben doorgaans een levertijd van circa 5 werkdagen.
Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Antwoorden op de concepten.
Wij sturen u zo spoedig mogelijk een aantal concepten van de mogelijkheden voor de naam in de spaarpot.
Indien wij niet binnen 3 dagen hier een antwoordt op krijgen, sturen wij u nogmaals de concepten met het verzoek hierop te reageren.
Indien wij wederom nog geen reactie hier op krijgen, zullen wij opnieuw na 3 dagen u de concepten sturen en verzoeken om hierop te reageren .
Tevens zullen wij dan aangeven welk concept wij voor u zullen aanmaken en toesturen indien u ook hier binnen 3 dagen niet op reageert.
Na een totaal van 9 dagen zullen wij dan de spaarpot voor u in productie nemen en toesturen.
Indien u uw mobiele telefoonnummer heeft opgegeven, zal bovenstaande meldingen tevens in een sms aan u worden toegestuurd.

Voor al uw aankopen geldt een zichttermijn van acht dagen, tenzij dit bij het aanbod is uitgesloten of als artikelen speciaal voor u zijn ingekocht of gemaakt. In deze periode kunt u uw bestelling ongebruikt, onbeschadigd en compleet in de originele verpakking terugsturen. Retourkosten komen voor uw rekening.

Wooden-Gifts behoudt zich het recht voor om in geval van door u veroorzaakte schade aan geretourneerde artikelen, eventuele kosten in rekening te brengen.

Wooden-Gifts behoudt zich het recht voor om de artikelen welke in opdracht zijn gemaakt, te publiceren op zijn website of andere reclame doeleinden ten dienste van Wooden-Gifts.

Indien hierin op uitdrukkelijk verzoek van opdrachtgever overeenstemming is bereikt tot geen publicatie, zal Wooden-Gifts zich hier dan ook aan houden.

Het is altijd mogelijk dat de houtstructuur en de kleur van het geleverde product afwijkt van dat gene wat op de foto`s op de website is gepubliceerd.
Hier kan niets aan worden gedaan. Hout is namelijk een natuurlijk product met zijn eigen unieke kenmerken.
Wooden-Gifts zal altijd proberen om echter toch zo dicht mogelijk bij het voorbeeld op de website te komen.
Echter geeft dit niet een reden om het gemaakte product te retourneren.

Algemene Voorwaarden; Betalingsvoorwaarden

U betaalt vooraf
Nadat u een bestelling gedaan hebt via Wooden-Gifts ontvangt u automatisch een orderbevestiging per mail. Als het totaalbedrag van de orderbevestiging is bijgeschreven op de bankrekening van Wooden-Gifts krijgt u daarvan bericht. Uw bestelling wordt dan in behandeling genomen. Is een bestelling verzonden dan krijgt u daarvan eveneens bericht. Bij uw bestelling vindt u de factuur.

Betaalopdrachten
Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (danwel machtiging) tot betaling geeft.

Mocht door externe omstandigheden het artikel niet tijdig worden geleverd, ondanks dat wij het artikel op tijd hebben verstuurd, geeft dit geen recht op annulering van de opdracht.

Klachten
Wooden-Gifts beschikt over een interne klachtenprocedure.

Garantievoorwaarden
Als u het te repareren of te vervangen artikel verzendt, moet het van een verpakking zijn voorzien waarbij transportschade niet mogelijk is.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect of de slijtage kennelijk het gevolg is van nalatig onderhoud, of als deze slijtage als normaal kan worden beschouwd. Schoonmaken en gebruiksfouten valt buiten de garantie.
Ook in de volgende gevallen kunt u geen aanspraak maken op de garantie:


Bij oververhitting door centrale of andere verwarming;
Bij blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte, koude of droogte;
Bij beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid;(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2011 - 2022 wooden-gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel